Dialog, trivsel, energi og vækst er nogle af nøgleordene, der karakteriserer et godt psykisk arbejdsmiljø.
Modsat et højt sygefravær, personalegennemtræk, samarbejdsproblemer, modstand mod forandring og dalende effektivitet eksempler på karakteristiske nøgleord, der beskriver et forringet og/eller dårligt arbejdsmiljø.
Men det kan der gøres noget ved!!!!!!
Det dårlige arbejdsmiljø kan blive godt og det gode arbejdsmiljø kan blive bedre.
Kuren er at arbejde konstruktivt og bevidst med psykiske arbejdsmiljø.
Resultatet er øget energi og udvikling for medarbejderne og for organisationen.
En virksomheds fundamentale ressource er medarbejderne. Derfor har medarbejdernes veltilpashed afgørende indflydelse på virksomhedens succes.
Det psykiske arbejdsmiljø sætter rammer for den enkeltes trivsel, samarbejdsmåder og motivation.
Ønsker du/I at styrke organisationen produktivitet og renommé, er det en frugtbar investering at tilbyde medarbejderne rum til læring, refleksion og udvikling for den enkelte medarbejder og for organisation som en helhed.
Ændringer ses i den enkeltes motivation og arbejdsglæde samt stemning og stabilitet på arbejdspladsen. Mål forskellen i sygefraværet, effektiviteten og personaleudskiftningen.
At kende sig selv er en forudsætning for at skabe resultater, der holder!
Konsulenten understøtter mennesker og grupper i at tage afsæt i egne kerneværdier og håb og forankre i konkret handling – så de på en givende måde kan indgå i meningsfulde processer med andre mennesker. Dette for at skabe bæredygtige resultater såvel for den enkelte medarbejder som for organisationen. I samarbejdet bliver refleksion og fordybelse kombineret med en ligefrem tilgang til arbejdslivets udfordringer.